NASZE ZAKŁADY PRACY W RIMINI – CZĘŚĆ I – TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH
9 września 2021
Dziś rozpoczęliśmy pracę w naszych miejscach realizacji stażu. Jesteśmy w dwóch restauracjach: VESPUCCI 1-11 SRL – LA TAVERNA DEGLI ARTISTI oraz E-VESPUCCI SAS DI MILU’ EC.
Pracujemy po dwie lub trzy osoby, część z nas rano, pozostali po południu. Wszystkie nasze zadania zawodowe wykonujemy zgodnie z harmonogramem. Pomagamy w przygotowaniu i serwowaniu tradycyjnych dań włoskich, potraw z ryb i owoców morza. Pracujemy zarówno w kuchni, jak i w sali konsumenckiej przy obsłudze gości.
Zapraszamy do obejrzenia zdjęć i filmów z naszych praktyk.
Pozdrawiamy – uczniowie z kierunku technik żywienia i usług gastronomicznych: Róża, Ania, Karolina, Karolina, Martyna, Wiktoria, Ilona i Damian.