Podręczniki 21/22
WYKAZ PODRĘCZNIKÓW NA ROK SZKOLNY 2021/2022
Technikum
Klasy pierwsze
1a Technik analityk
1a Technik hotelarstwa
1b Technik żywienia i usług gastronomicznych
1c Technik lotniskowych służb operacyjnych
1d Technik eksploatacji portów i terminali
1f Technik reklamy
Klasy drugie
2a Technik analityk
2a Technik hotelarstwa
2b Technik żywienia i usług gastronomicznych
2c Technik lotniskowych służb operacyjnych
2d Technik eksploatacji portów i terminali
2e Technik eksploatacji portów i terminali
2f Technik reklamy
Klasy trzecie
3ag Technik analityk
3as Technik analityk
3ag Technik hotelarstwa
3as Technik hotelarstwa
3bg Technik żywienia i usług gastronomicznych
3bs Technik żywienia i usług gastronomicznych
3cg Technik lotniskowych służb żeglugi powietrznej
3cs Technik lotniskowych służb żeglugi powietrznej
3dg Technik eksploatacji portów i terminali
3ds Technik eksploatacji portów i terminali
3eg Technik eksploatacji portów i terminali
3es Technik eksploatacji portów i terminali
3fg Technik reklamy
3fs Technik reklamy
Klasy czwarte
4a Technik analityk
4b Technik żywienia i usług gastronomicznych
4c Technik hotelarstwa
4d Technik eksploatacji portów i terminali
Szkoła branżowa I stopnia
Klasy pierwsze
1g Cukiernik
1g Kucharz
Klasy drugie
2g Cukiernik
2g Kucharz
Klasy trzecie
3gg Cukiernik
3gg Kucharz
3gs Cukiernik
3gs Kucharz