Aktualności

Warsztaty kulinarne ,,Spotkanie z profesjonalistą,,

W marcu uczniowie Szkoły Branżowej w zawodzie kucharz/cukiernik z klasy 2gg oraz 3g , brali udział w teoretyczno-praktycznych warsztatach szkoleniowych – ,,Spotkanie z profesjonalistą”,  których tematyką była kuchnia roślinna.

Pod okiem mistrzów, szefów kuchni, p. Roberta Kopacza oraz p. Damiana Bukały z firmy Upfield Professional Pl., nasi uczniowie pogłębiali swoją wiedzę praktyczną
i teoretyczną , korzystając z bogatego doświadczenia profesjonalistów, poznając nowe techniki kulinarne, aktualne trendy, jak również zdrową i smaczną kuchnię wegańską i wegetariańską.

Organizatorem spotkania była p. Renata Mazur – Bukała. Udział w warsztatach
i przygotowaniu brały: p. Magdalena Kopel oraz p.  Marta Świder. Za pomoc fotoreporterską  dziękujemy p. Mikołajowi Garlakowi.

 

Zespół Szkół  nr 3 im. Tadeusza Rylskiego w Rzeszowie, składa podziękowania za przygotowanie i przeprowadzenie warsztatów, p. Robertowi Kopaczowi oraz p. Damianowi Bukale
z firmy Upfield Professional Pl.

Dostępność strony